Референции

За тези референции се обърнахме към наши клиенти. Молбата ни беше да са написани със свои думи. Темата: Защо и Как работят с нас, всичко хубаво и всичко лошо, каквото имат да кажат. Мненията не са редактирани.

 

Джи Би Ем Комерс

Работим с No Comment Group откакто работим изобщо. И продължаваме да работим, защото работим с No Comment Group. 

Ние в GBM създаваме и дистрибутираме градински продукти за каналите на модерната търговия. Процесът е многопластов и изисква много мисъл, логика и познаване на клиентите, за да се стигне до една опаковка, която стои добре на мястото си на някой рафт, в някой магазин, в някой град. Не бихме могли да продаваме добре, ако опаковките ни не бяха създадени от хора, които мислят едновременно като художници, дизайнери,  маркетолози, психолози, търговци и не на последно място - ползватели. Изискват се много опит и усет, за да се създаде продукт с вкус, а не поредния кич. Зад простите, спокойни, интуитивни и в същото време изпъкващи на рафтовете продукти стоят много часове главоблъсканици, проиграни сценарии, сменени цветове, пиктограми, шрифтове, текстове... и така 10 години, през които No Comment Group и GBM се настаниха трайно по регалите на хипермаркетите из цяла България.

Изключително много се радваме, че No Comment Group ни помагат да продаваме продукти, които харесваме и които самите ние бихме искали да купуваме!

Нищо от това нямаше да се случи, ако Сашо и Асен не бяха мултифункционални уреди с голям капацитет, широкоспектърни възможности и доживотна гаранция!  

Боряна Михайлова
Джи Би Ем Комерс

 

ISV Design

Не предполагах, че е толкова трудно да се отговори на въпросите ЗАЩО и КАК се работи с някой. Успях да синтезирам следното: 

Първо, харесва ми да работя с вас, защото като си споделя идеите знам, че няма да ги илюстрирате, а ще ги развиете – така, че не само да се харесат, но и да свършат работа, т.е. – да стигнат до когото трябва по най-добрия начин. 

Второ, харесва ми да работя с вас, защото проявявате интерес към работата и споделяте ентусиазма ми (даже когато го няма много). 

И трето – обичам да работя с вас, защото сте достатъчно търпеливи да ме възпитавате така, че да не губя нито вашето време, нито пък моето. Т.е.- ефективни сте 

На въпроса КАК работя с вас няма да отговоря, това си е мое НОУ-ХАУ (и е направо идея за роман), но ако някой е любопитен – ще му дам жокер – Една малка водка никога не вреди!

Светла Тихова
ISV Design

 

Makprogres doo

With designers from Glyph graphics and NoComment Group and particularly with Mr. Asen Baramov we are cooperating more 12 years. In this period we develop together many new packagings, brands and sub-brands for our products and services.

Our cooperation with this team of high professionals is recipe for our success in FMCG. Successful cooperation will continue.

Gligor Cvetanov
Makprogres doo

 

Холидей Крафт ЕООД

За задачата, поставена ми от Сашо и Асен за написване на референция си мислех, че стандартните референции, които пиша за партньорски фирми някак си не са за тях. Нещо не ги описват, не ми се връзват. Седнах да нахвърля няколко думи, които ми хрумват за съвместната ни работа. И .... сега Ви представям една по-нестандартна референция:

NO COMMENT GROUP - ключови думи:
доверие
идейност 
усърдие 
точност 
креативност
перфектно изпълнение
коректност
грижа
комуникация
партньорство
надежда.

Повярвайте ми, че зад всяка дума стоят чувства, разговори, сладки приказки, работа, идеи, спорове. Мисля, че тези думи описват нашите отношения и работа, общите ни проекти и идеи. Показват как от нещо малко, подсказано в разговор, то прераства в идея, която те обличат по подходящ за нуждите ти начин с думи, цветове, графика и композиция. И после тази идея има своето действително приложение съобразно заданието. Как обръщат внимание дори и на малките детайли, които на нас като възложители дори не ни се струват значителни. Харесвам в тях това, че мислят с твоята гледна точка, че дават нестандартни идеи, че те карат да кажеш действително какви са целите ти и какво искаш да постигнеш с даден проект. 

И за финал – слогана им описва това, което можете да очаквате от съвместна работа с тях – don't PANIC! Без паника, намира се решение за всичко.

Валентина Присова
Холидей Крафт ЕООД

 

Лактофол АД

Коментарът за работата на NOCOMMENTGROUP може да бъде само един:

ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ!

Малко по-нашироко казано…

Ако имаш нужда от знаещи, можещи и МИСЛЕЩИ хора, които да вникнат в зададеното от теб въпросче или въпросище :) – те са хората.
Ако дори не си наясно какво точно искаш от тях (само знаеш, че е дошло времето за нова марка, нова визия, нова стратегия…) – пак те са хората.
На нашата фирма те ни бяха и са много полезни!

Татяна Михайлова, Радослав Михайлов
Лактофол АД