Дизайнерите

 

Александър Георгиев

За някои Александър, за други Алекс, за трети Сашо, но все пак един и същ човек, имащ си дори ЕГН, което събира под общ знаменател различните обръщения.

Още от миналия век решавам проблеми и създавам възможности за развитието на много фирми и техните стоки или услуги чрез създаване на графичен дизайн като крайна фаза на процес, свързан първоначално с психология, логика, цветознание, композиция, типография, рисуване, снимане, а по нататък и с управление, организация, изобретяване, усъвършенстване, оптимизиране, разработване, подобряване, координиране, преговаряне, контролиране, оценяване... 

CV (краткo сведениe за живота)

 

Асен Баръмов

Убедих се с времето, че ако искам нещо да е по вкуса ми, трябва сам да си го направя. Това причини и появата на студиото ни, което плавно и внезапно се превърна в група без коментар.

Техническото образование не успя да ми попречи да се занимавам с любимите си дейности: дизайн, дизайн и предпечат, летене, фотография, дизайн, четене, дизайн, четене, дизайн, катерене, дизайн и разговори с клиенти, дизайн и пак... дизайн.